Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
ABC management - Ziekteverzuim
ABC management - Ziekteverzuim
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Algemeen

Ziekteverzuim


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Ziekteverzuim


Ziekteverzuim 7 %

klinkt dat bekend?

De kosten voor ziekteverzuim bedragen in Nederland zo'n 8 miljard euro op jaarbasis. Op het eerste gezicht lijkt daar weinig aan te doen: vrijwel iedereen is toch wel eens ziek? En de een heeft nu eenmaal een betere gezondheid dan de ander. ABC management biedt de oplossing!

 

ABC management zorgt voor een andere denkwijze en een gezonde onderneming.

 

Verzuim kost organisaties geld. Behalve de directe loonkosten, de kosten voor vervanging en de kosten voor de arbodienst moet een organisatie structurele overcapaciteit inhuren.

Daarbij komen nog de lagere productiviteit van de vervanger en de kosten van werving en selectie.

Bij sommige organisaties komen hier nog de gemiste omzet, kwaliteitsverlies in de dienstverlening, de extra tijd die het management kwijt is aan het regelen van vervanging en hogere verzekeringspremies bij.

 

Wanneer uw organisatie een te hoog ziekteverzuim percentage heeft, is het interessant om te bekijken wat ABC management hieraan kan doen. ABC management beschikt over sectorale gegevens om te bekijken of uw ziekteverzuim hoger of lager is dan het gemiddelde uit uw sector. Wanneer dit percentage hoger is dan gemiddeld, dan is het verstandig om met ABC management over een daling van het ziekteverzuim te gaan praten.

 

Het is tijd voor ACTIE!!


23 Oktober 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog